31 lokakuuta, 2017

MEIDÄN KOTI

Hellurei! Laitetaas heti tuulta alle, meidän koti esittelyyn nyt! Tilaa meillä, kahdella ihmisellä ja koiralla, on huikeet 42,5 neliötä ja hyvin mahdutaan olemaan. Muutettiin tähän asuntoon heinäkuun alussa ja tästä on tullut aivan meidän koti. Asunnossa tehtiin pintaremonttia juuri ennen meidän muuttoa, pakko erikseen mainita että mä rakastan tota harmaata laminaattilattiaa!! Sitä ennen tilalla oli sininen ysäri-muovimatto, joka oli tullut aikansa päähän, kiitokset vaan vuokranantajalle!

Makuuhuone ja mun meikkivaltakunta. Tykkään sisustaa todella maanläheisillä ja mustavalkoisen sävyillä, mutta tämä huone kaipaisi mun mielestä ehkä jotain väriä. Uudet verhot, sisustustyynyjä..? Heittäkääs ehdotuksia! :)

Olohuone molemmista suunnista. Miehen metsästys näkyy sisustuksessa ja kasvit sekä kynttilät tuovat vähän värin pilkahduksia tänne! Olohuoneeseen olen suunnitellut uutta mattoa ja sohvalle sopisi parit uudet tyynyt. Meillä on sen verran kompakti kämppä, että päätettiin olla hommaamatta tänne ollenkaan sohvapöytää, vaikka kerkesinkin ihastella jo paria täydellistä vaihtoehtoa. Tykkään avarasta ja valoisasta tilasta, joten tästä tulisi ehkä turhan ahtaan oloinen sohvapöydän kanssa. Noh, ehkä seuraavaan kotiin sitten aikanaan!
Oon myöskin ihan mahdoton kynttilöiden suurkuluttaja näin syksyisin ja talvisin, sekä tykkään viritellä jos jonkinlaista valoa ympäri asuntoa. Television takana on väriä vaihtavat ledivalot sekä lipasto on koristevaloilla vuorattu. Seuraavaksi saakin lähteä suunnittelemaan, että mitä kivaa tänne keksisi jouluksi!

Ruokailutila on sijoitettu olohuoneen yhteyteen. Meillä on keittiössä jää/kylmäkaappi yhdistelmä, jossa on ehkä litran jätskipaketin kokoinen pakastin, joten saatiin anopilta mökkipakastin lainaksi talven ajaksi. Sekin on jo tupaten täynnä, ei tarvi ainakaan miettiä marjojen tai lihan ostoa kaupasta vähään aikaan.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä. Meidän keittokomero, johon tein pienen tee-se-itse -rempan dc-fixillä. Kyllähän noihin vihreisiin välitilan laattoihin jonkin ajan kuluessa silmä tottui, mutta jo heti muuttaessa päätin, että niille on kyllä tehtävä jotain ja siitä se idea sitten lähti. Olen aiemmin fixaillut pöytätasoja, mutta nyt jätin ne ennalleen. Vaalea marmorikuvio toi huomattavasti lisää valoisuutta ja avaruutta pieneen keittiöön! 2-3 päivää puuhailussa meni, mutta itse olen niin tyytyväinen lopputulokseen kuin olla ja voi. Sisustushan on mulle ikuisuusprojekti, niin kuin varmasti monelle muullekin. Monta ideaa on vielä vasta suunnitteluvaiheilla, voi sitä kun joskus pääsee laittamaan täysin omaa kotia!

8 kommenttia:

  1. Ah ihana toi keittiön laatotus nyt! �� vois itekki tuunailla jotain kivaa uutta tänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! Pienellä vaivalla saa tosi ison muutoksen ilmeeseen! :-) eikä ollut kallis "remppa".

      Poista
  2. Uu noi keittiötilan laatat näyttää nyt tosi kivoilta :) Ja makkariin saa ehkä helpoiten väriä sisustustyynyillä. Niitä on helppo vaihtaa eri värisiksikin jos vanhat alkaa kyllästyttämään.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
  3. Noi keittiön seinät on kyllä hienot! ja muutenkin kivan näköinen kämppä :)

    VastaaPoista
  4. Nuo keittiönlaatat kyllä näyttää paljon paremmalta tuon dc-fixin kanssa! ja ihana tuo karvapeitto teillä!! :)

    VastaaPoista
  5. Eikä miten ihanat nuo keittiölaatat! Kannatti kyllä laittaa tuo dc-fix! :)

    http://jennislullaby.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatti todellakin! :) halpa pieni pintaremppa!

      Poista

Suosituimmat postaukset