14 marraskuuta, 2017

KATSAUS VIIME VIIKKOON PUHELIMEN KAUTTA

Moikka! Viime viikko meni aivan hullua haipakkaa ja vaikka koneella tuli istuttua monia tunteja, ei siitäkään ajasta revennyt päivittelemään blogia. Aloitin maanantaina uuden työyhteisöharjoittelun Kaupunki Lahjaksi -yrityksessä ja oon siitä tosi innoissani! Sellainen fiilis, että pääsee toteuttamaan itseään ja mikä parasta, oppimaan uusia juttuja.

Rästikouluhommat tuli tehtyä pois alta ja tekstiä syntyi valehtelematta varmasti 20 sivua. Ihmisten ilmoilla tuli lennettyä tukka sotkusella nutturalla ja sen kyllä huomaa kuvistakin, haha. Tuli juostua junaan viime minuuteilla ja vaihtelemaan parkkikiekon aikoja vähän väliä pitkin viikkoa menojen seassa. Mä kun joskus oppisin olemaan aamuihminen, mikä helpottaisi aamuisin varsinkin omia aikatauluja, mutta ei. Kunnon kaamosväsymys päällä!

Yks syksyn ihan lemppariostoksista! Korkeavartisemmat nahkaiset Vanssit ♥ ei muuten tuu märilläkään keleillä vedet läpi ja sattuivat olemaan sopivasti alennuksessa Kookengässä!
Viime viikolla kiireisistä aikatauluista huolimatta käytin kaiken ylijäävän vapaa-ajan tietokoneen sijasta avokkiin ja koiriin. Dusa sai uudet led-valovaljaat pimeisiin syysiltoihin ja kyllä näkee hyvin iltaisin missä koira viipottaa! Neiti täyttää ensi kuussa 7 vuotta ja sai myös kohta virallisesti alkaville "vanhuus"päivilleen tuliterän Jalon käsintyönä tehdyn patjan vanhan kuluneen tilalle. Kyllä nyt kelpaa pöyhiä ja kieriä ♥

Joulusesonki alkaa olla käsillä ja se näkyy sekä tulevissa työhommissa, mutta ennen kaikkea mun mielentilassa! Tekee mieli laittaa koti jo joulukuntoon, vaikka marraskuu on vasta puolilla välin, mutta meillä on leivottu jo ekat joulutortut ja miehen(ei ees mun, mitä hitsii?!) toimesta kuunneltu jo joululauluja! Eka joululahjakin oottaa paketoimistaan, ajattelin aloittaa tänä vuonna ajoissa enkä juosta kaupoilla viimeisinä päivinä ennen jouluaattoa kamalassa paniikissa ilman mitään ideoita. Tässä siis yksi niksi vähentää tulevaa "joulustressiä"! ;)

6 kommenttia:

  1. Luoja en kestä miten upeelta näytät tossa kahvikuppikuvassa 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, kiitos 🙈 mä viel mietin et viittinkö ees laittaa sitä tänne 😂

      Poista
  2. Sulla on kyllä niin ihanat hiukset ♥ Ja joulufiilis hiipii pikkuhiljaa tännekin. Pitäis itekin leipoa joulutorttuja viimeistään ens viikolla. Lahjojen osto hyvissä ajoin on ehkä fiksuinta mitä jouluna voi tehdä :D Ja silti se ainakin itellä jää aina sinne vikoille päiville :D

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! ❤ mäkin oon ollu joka joulu just tuommonen, mut ajattelin et jos tänä vuonna ois ennalta viisas(koputan nyt puuta) 😂😂

      Poista
  3. Ihanat hiukset ♥ Ihanat kuvat & blogi, oli pakko liittyä lukijaksi♥
    Ihanaa joulun odotusta!♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, sekä ihanista kommenteista! ♥♥ käyn tsekkailemassa toki sunkin blogin ja jouluiset toivotukset takaisin! :-)

      Poista

Suosituimmat postaukset